e-mobilnost

E-mobilnost bo v prihodnosti pripomogla k zmanjšanju izpustov CO2. Ponujamo vam visokokakovostna e-kolesa priznanih znamk. Pravtako vam ponujamo tudi vrhunske e-polnilnice za e-avtomobile in e-kolesa. Na prihodnost se pripravite že danes.

E-kolesa

Ponujamo vam pomoč pri nakupu in nakup kvalitetnih električnih koles priznanih znamk in nadgradnjo navadnih koles v električna. E kolesa niso primerna samo za starejše ljudi, kot je napačno mišljenje mnogih. Z e-kolesom lahko zamenjamo avto za pot v službo, ob tem pa ne bomo prepoteni, kot z navadnim kolesom, tudi če je služba oddaljena 15km in več.

Ob vožnji za rekreacijo na e-kolesu uživamo,raven treninga pa si lahko prilagodimo z kombinacijo menjalnika in pomoči motorja. Primerna so za tiste skoraj brez kondicije kot tudi za vrhunske športnike. Boljša kolesa imajo tudi napredne računalnike s ki se povežejo s telefonom ali pametno uro. Na e-kolo za zdravo telo!

e-kolo E-bike Bosch 1
E-mobilnost - E-kolo KTM
E-mobilnost - E-kolo KTM 2

E-polnilnice za e-avtomobile in e-kolesa

Vedno več avtomobilov in koles na trgu je električnih. Pri nakupu električnega avtomobila ponavadi dobite zraven hišni polnilec, ki pa je zelo počasen (AC 2kW). Prav tako smo doma omejeni z močjo, ki jo določajo glavne varovalke (3×20 A, 3×25 A).Ob javnih polnilnicah ELEVAT večjih moči (AC in DC do 200 kW) vam ponujamo tudi pametne hišne polnilnice, ki prilagodijo moč glede na druge uporabnike (pralni stroj, pečica …) in vam omogočijo, da se vaš električni avto napolni dokaj hitro kljub omejeni moči glavnih varovalk.

Spletno mesto in mobilna aplikacija Mastercharge omogočata, da uporabnik z električnim vozilom natančno načrtuje pot. Predpogoj za to je ELEVAT sistem, ki ponuja delujoča polnilna mesta ter enostavno možnost rezervacije le-teh. Sistem lahko uporabnika obvesti o morebitni nenadni okvari ali drugi oviri, ki bi onemogočila polnjenje ter istočasno ponudi kvalitetno alternativo.

E mobilnost - E polnilnica Elevat
E mobilnost - E polnilnica Elevat 2

Osnova uporabe storitev polnjenja je telefonski klic ali mobilna aplikacija, kar je tudi edina zahteva za uporabo. Aplikacija omogoča mobilni pregled stanja polnjenja, daljinske vklope in izklope, nastavitve polnjenja ob času ali limitiranje stroška in količine energije. Vse daljinsko kontrolirane polnilnice imajo možnost regulacije hitrosti polnjenja glede na trenutno ceno električne energije ali glede na trenutno proizvodnjo energije. S tem polnilna infrastruktura pomaga k stabilizaciji elektro energijskega omrežja in zmanjšuje stroške električne energije. Uporabnikom prijazen sistem omogoča 100 % takojšnjo uporabo sistema neregistriranim uporabnikom in inovativen plačilni sistem.

Skladno s povečevanjem povpraševanja po naših proizvodih in storitvah raste tudi naš asortiman izdelkov. Zraven polnilnic za fizične osebe ponujamo tudi polnilnice za mala, srednja in velika podjetija ter za javni sektor. Naš sistem omogoča tudi vodenje statističnih podatkov ter sodoben plačilni sistem. Poslovni model se popolnoma razlikuje od ostalih ponudnikov polnilnic na trgu. Naše polnilnice so lahko tudi futuristično marketinško orodje – oglasni prostor.

Pomagamo vam pri pridobitvi subvencij.